MOTO MOTO!!

Idag såg jag på Madagaskar två.Här är bästa låten enligt mig hihihihih!
/wilma

Hema!

Hej svej! Nu har jag kommit hem från skolan eller det var ett tag sen.Nu har jag iallafall ätit melis,tränart på franska läxan o gått med Oskar till ok för att han skulle köpa lotter vi vann inget men gången innan när Oskar hade köpt lotter så vann han 50 kr coolt va!! (tycker jag iallafall)
/wilma!

Saknar dom här damsugarna!

Hej bloggen! Jag saknar att se dom här fina damsugarna varje dag (dom finns i london överallt).Tur att jag har min egna lilla henry damsugare.

HENRY!
Henrys fru Hetty!
Så här ser min lilla Henry ut!
/Wilma!

Skola,Shopping o massa annat!

Heellu! Idag var det skola som vanligt.På musiken lärde jag mig att spela blika lilla sjärna på piano.jippie!!. Efter skolan så tog jag tåget hem.När jag ekligen kom hem så sa mamma att vi skulle till sollentuna centrum idag igen för att hon skulle ta ut pengar o handla o massa andra saker. När vi var klara med all mat vi skulle köpa så gick vi in på HM där hittade jag en jätte snygg o gosig tjocktröja o sen skulle jag köpa ett par tights och tur som jag har  så var det ta två betala för en så jag köpte ett par thigts som ser ut som jeans och ett par som är vita med svarta prickar på.Efter det åkte vi hem och åt mat. Nu ska jag snart se på fågarna på fortet.
Här är det jag köpte:
Mysiga tjocktröjan!
Jeans thigtsen!
Allt tillsamans!
/wilma....


DET REGNAR!!

Nu ska jag o Emma ut i regnet o leka hihihih!!!
Så här ska vi se ut:
/wilma

GOODMORNING!

Hej bloggen! Idag ska jag träffa Emma jippie!!! ja vett inte vad vi ska gjöra kanske ringa Agnes.
Om ni undrar varför jag inte blogga igår så var det därför att vi var hoss några gäster o åt middag.
Nu kommer hon nog snart så jag ska sluta blogga.
Puzzzzzz /wilma!

LEGO!

Jag hittade lite olika coola lego saker eller vad man ska säga. Vilken gillar du mest????
Skälv gillar jag num 2.
1.
2.
3.
4.
5.
/Wilma!

Fläskotlet!

HAHAHAHA FLÄSKOTLET!
/WILMA!

Shoppa med Agnes!

Hellu! Idag var det skola som vanligt.Efter skolan så tog jag o Agnes tåget till Sollentuna centrum för att shoppa o fika!! Först fikade vi på sateliten (cafe) sen gick vi till the naked juice bar! vi köpte en hallon smothi att dela på den var super god. Tipsar er om de stället!!!! Sen köpte vi en varsin marsmellow att dopa i en choklad fontän det var super gott fast ganska kladigt hehe. Sen tog vi massa kort i en sån där foto automat dom blev JÄTTE snygga hahahah eftersom Agnes betala så fick hon ta med dom hem.Efter det tittade vi bara i massa afärer Agnes letade efter nåt att ha på sig på klass festen våran klass ska ha.Jag köpte inget.
LOVE IT!!!
/WILMA!!

Veckans brev!

Veckans brev går till...... TV 4 nyheterna!!
/Wilma!

Vanlig dag!

Hellow! Idag har det varit en helt vanlig dag jag har faktisk inte så himla mycket att skriva om.JOOO! EMMMMM..... ja kanska inte så intresant men idag har vi i klassen börjat planera klassfesten vi ska ha det går ganska bra faktiskt.Ja nu ska jag skriva veckans brev ni får snart se det gisa vem brevet går till den här veckan???
/WILMA!
Mig just nu:

BREVET FRÅN ICA!

Hej! här är brevet/svaret från ica jag fick ballonger ochså! Man kanske inte ser vad det står men det står typ bara:tack för det fina brevet vi blev mycket glada!

Fångarna på fortet!

Hellu! Nu ska jag se på FÅGARNA PÅ FORTET!!
/WILMA!

Kom inte på nån bätre rubrik än den här!

Hallojs! Idag har jag varit i skolan som vanligt o jag  har haft  Egelska,musik,Svenska o Franska! Idag var första franska lektionen  vi fick lära oss att räkna till tio och säga några olika färger.Ja måste bara säga att idag när jag satt på bussen på väg hem så sitter jag där och har lagt min väska på andra stolen brevid mig och då kom en tant på bussen å då sa hon så här : kan du hoppa in!!! ja ba: ok även fast det fans massa andra lediga platser i hela bussen det var bara så ireterande att hon just skulle sitta brevid mig.Nu sitter jag o lyssnar på mgmt o vet inte vad jag ska gjöra när jag har skrivit det här kanske kolla Alice blogg.
kramisar/wilma!

SKOLA!

Haloj! Idag var det skola som vanligt.Efter skolan åkte jag o agnes hem till mig då åt vi melis för vi var sååååå himla hugriga eftersom  vi åt lunch vid kvart över 10 (TIDIGT!!!).Sen målade vi vårat lås till skopet som jag berättade om förut den blev jätte snygg tycker jag.Efter det tog vi bara en massa bilder på photo booth.
Här är några av bilderna vi tog:
LÅSET!!
/Wilma!

Bang bang bang!

Gillar den här låten!!!!
/Wilma!

Dop!

Hej! Nu har jag kommit hem från dopet jag var på.Det var inte direkt kul men det var jätte gott fika!!! Nu vet jag inte vad jag ska gjöra jag tror jag ska surfa in på fb.Jag får se!
Kram/wilma!
Freija!!!

Today!

Hellow! Idag bestämde jag mig för att följa med oskar o matilda in till stan o äta glass som jag sa imorse.Vi hade det jätte kul! När mamma o pappa hade kommit i mål så lyssnade vi på prisutdelningen och när vi stog där såg vi som en väg av rengn lite längre bort och sen kom regnet jätte fort över oss det var jätte coolt tycker jag.Nu har jag gjort ett kort till freija mitt kusin barn som ska döpas imorgon.Hon ska få en pekbibel och en liten elefant berlock som vi har köpt idag.
kortet jag gjorde:
Utanpå!
Inuti!
/Willy!

Morning!

Hej hej! Nu har jag duchat o ätit frulle. Idag ska jag nog vara med Agnes o köpa lås till vårat skåp i skolan eller så följer jag med matilda,oskar o kajsa in till stan o äter glass o hejar när mamma o pappa springer ett lop.AJA jag får se jag bärettar ikväll vad jag ska gjöra!!
/Billy!

Gammla 90210!

Hej! Nu har jag precis tittat klart på ett gammalt avsnitt av 90210. Jag gillar det nya mer!
Så här såg 90210 ut på 90 talet :
/Wilma!

Veckans brev!

Hellow! Första veckans brev går till ICA!
/Wilma!

Första dan!!!

Hej! Nu har jag kommit hem från första dagen på smk  (skolan jag går på).Det var väldigt pirrigt men kul ochså.Agnes visade mig runt skolan eftersom jag redan käner henne hon visade mig bibloteket,musiksalen o quben (fritids gården) det var jätte coolt där dom hade sluch maskiner, bio rum,biljardbord, spel rum , pingis bord , en jätte stor sofa och ett cafe mm.Juste jag tänkte bara berätta att jag var på Grönan igår! det var super kul vi sprang runt i flera tim och åkte olika saker ochså vann jag en liten mus på vinst varje gång.Nu ska jag äta falukorv!
TJIGELING/WILMA
 Min nya fina skola!
 Grönan!!!!

Nu ska vi ut!

Hellu! Nu ska jag, Steffie och Alice till fältan.
Såhär ska vi se ut...
Alice!
Steffie!
Jag!
/wilma!

Stan!

Hej bloggen! Idag har jag o matilda åkt in till stan för att fönstershoppa och ha picknick.Så när vi bästemde oss för att ha pickninck gick vi till nk o köpte kakor,vindruvor,cola o ramlösa! Jag har tagit massa bilder men dom gick inte att ladda upp buhu :( . Jag kanske kan lägga upp bilderna imorgon eller nåt ja får se.
kram/willy!!
                            STOCKHOLM!

GOODMORNING!

Gmoron! NU har jag duchat o ätit frulle vett faktiskt inte vad jag ska gjöra idag alla kompisar e borta :( .Ja ja jag hittar nog på nåt!
tjingeling/wilma!

Slö dag!!

Hej bloggen! Idag har jag bara varit hema och slöat ja sov till 10 och sen så bakade jag o mamma en tigerkakka den blev jätte god!Just nu sitter jag och kollar på two and a half men,ritar och äter godis! 
Det var allt för nu puss puss/billy!

GÄSTER!!!

Hej hopp! Idag tog jag o oskar moppen  ner till  bryggan eftersom det har varit 30 grader o sol jippie!! Där badade vi,solade,lyssnade på bra sommar musik m.m.Nu har jag precis duchat och sitter o väntar på några familje kompisar till oss  som ska komma o äta middag .
tjingtjong/wilma!
Så där ser jag ut när jag duchar!! hihi!

Älskar den här bloggen!!

Hellow! Jag måste bara säga att jag älskar den här bloggen: finabrevtillfinamänniskor.blogspot.se. Gå in på den!! Jag blev lite inspererad och funderar på att skriva ett brev till nåt fötetag/person en gång i veckan och sen lägga upp veckans brev på  bloggen.Vad tycker ni??
tjingeling/billy!

Har shoppat!!

Hej! Nu har jag o mamma kommit hem från stinsen (ett shoppingcentrum).
Här är det jag har köpt:
Jeans o tröja : Kappahl.
När bild på tröja!
Sjal:HM
lipsmackers:Kappalh. utifrån!
Insidan på lipsmackers!
Kalender:Akedemibokhandeln (till skolstarten).

Love spongebob!!

I LOVE SPONGEBOB!! hehehe jag hittade spongebob låten bakläges!!
/wilma

VÄNTAR PÅ MAMMA!!

Hej boggen! just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka och shoppa!!! Jag får se om jag hittar nåt jag vill ha Jag lägger upp bilder på det jag har köpt ikväll.
Tjinicksen/wilma!!

EMMA PEMMA!!!

HELLOW!!! Idag har det varit sol hela dan jippie!!!! Jag har iallafall varit hema hoss Emma idag .Jag har inte kunnat träffa henne på hela sommarn så det var jätte kul att vara med henne idag. När vi var hema hoss henne så lekte vi super hjältar,va på lekparken mm.Nu ska jag sätta mig i soffan med lite popcorn och tita på min spongebob box.
LOVE SPONGEBOB / WILMA!!!

KÖPT MOBIL!!

HEllow! Nu har jag entligen köpt en mobil!!! Jag mamma o pappa köpte den på the phone house om ni undrar.Ja nu har jag precis satt igång min lilla älskling och lagt in kontakter och sånt :) . Anant än att ha köpt en mobil har jag faktiskt inte gort så mycket idag. Nu sitter jag och lyssnar på oskar linnros.
PUSS/Willy!!
Snygg va!!!

MOBIL!!

Hellow! Idag kanske jag ska köpa en ny mobil vett inte vilken slaks mobil jag får se.Jag skriver ikväll om jag har köpt någon!!
Tjinicksen /wilma!!

GODNIGHT!!

Gonatt bloggen nu ska jag sova. får se vad jag gjör imorn kanske ska träffa kära Alice igen.

da fa fa!!


Hellow! Jag tycker den här låten e så rolig lyssna  på den NU!
Alice!!

Hellu! Idag har Alice varit oss mig vi ha klät utt oss och badat i en pool. Alice försökte lära mig att dyka men jag gjorde bara magplask.Senare  när Alice skulle hem gav hon mig ett armband från mallorca TACK Alice!!
Juste Alice fixade så att jag kunde lägga upp bilder igen jag hade råkat trycka på Ändra redigerare TACK igen Alice.
Hejdå!!
 

Haverdal!

Hellu! Nu är jag i Haverdal i Halland.Idag har jag ,familjen och fam tullgren (dom vi är och hälsar på hoss) Varit inne i stan eftersom det rengnade.jag köpte inget men vi tittade i lite olika affärer som t.ex. myrorna o gredelin.Nu ska ag äta godis och spela kort med mamma. tjinicksen/BILLY!!!

Hema!

Hej svej! Nu har jag komit hem från farmor. När vi kom hem till farmor fick vi varma ny bakta kanelbullar så HIMMLA!!! gott.Vi har och så varit på ö och b sen har vi tittat på massa gamla bilder farmor har från när pappa är liten han var så söt när han var liten han såg ut som en sån här liten tum apa.Nu så har jag precis packat klart eftersom vi ska till halland i morgon och hälsa på några kompisars landstlälle så jag komer inte kuna blogga förens om typ 5 dar men jag ska kolla om dom har dator där jag får väll se. hej på en stund/wilma!

FARMOR!!!

Hej alla läsare! Nu ska jag snart åka till Farmor hon bor i helsingland så jag kommer inte kunna skriva imorn eller idag men iövermorn så skriver jag och berätar om hur det var. ses snart 3> willy!!!

RSS 2.0