Cooling med hoodie å allt.

Tjenare! Idag är det torsdag fick tillbaka mitt no prov det gick emmm... Jag fick godkännt i villket fall, haha, men ja imorn är det fredag tjuhu! Idag hade jag på mej brorsans hoodie från weekday me like mycke :)



Ompalompa!

Godmorgon, på bussen med cp becka!


Alice.qoute.


xoxo.

Dopp #2

Inann:
I vattnet:

Efter:
Heeheh det var kallt ♥

xoxo.

Heeej!

Idag äre Måndag, tevligt jag har varit i skolan och haft ett jobbigt franska prov och sen så gick jag Rebecka och Agnes ner till norrviken och badade eller rättare sagt jag badade och dem kollade på hehe! Det regnade typ och va kallt på land. Bilder får ni snart från 2 doppet för iår :)
Fin flicka där va ↑↑

xoxo.

Morsdag


GRATTIS PÅ MORSDAG  MAMMA, ÄLSKAR DEJ MASSOR ♥

XOXO.

Knas maskerad

Lite bilder från igår hihi rigtigt kul hemma hoss Torun ♥
xoxo.

Buu & Bää

Buu, för alla personer som förstör och gör världen lite farligare än den behöver vara.
Bää, för vänner som finns där när man behöver dem som älskar än i nöd och lust, vänner som man kan skratta med ♥
image description
xoxo.

Grattis finis <3

Idag har jag självklart varit i skolan,sen så stack jag och Agnes till subway föratt käka och fira att AGNES NU ÄR 14 wihoo! ja och sen åkte jag inte till stan med min moder behövde köpa lite saker på buttricks, det är maskerad imorn hoss Torun ska bli skoj men vad jag ska vara får ni se imorn kanske hihi.Jajaj det är en trevlig fredag och den är inte slut än för Matilda och Oskar kommer hem ikväll har längtat så mycket efter mina syskon ♥

xoxo.

Halv badade brudar

Jag och Adelaide hade lite kul idag, vi ba shiiit vad varmt det är ute jag tror jag kommer dö ut som en liten ödla som inte har nått vatten (okej rigtigt så sa vi inte men nästan vi sa mera såhär: det är varmt) jajaj, så på rasten stack vi ner  till vattnet och doppade oss lite halvt vi hade ju inga badkläder så vi doppade bara benen men ja ganska skönt i vattnet faktiskt  me like ♥
xoxo.

Crocs skal mehehhe <3

Jag har fått låna Alice fina crocs skal hehe fint va!? ,jag var ganska trött på mitt så jag lånar detta ett tag. Tack finaste Alice ♥

xoxo.

Sitter på en bänk bredvid två tanter!

Är på väg hem,vi fick sluta efter lunch idag eftersom det är vår konsert ikväll! Whihoo! Ska bli skoj jag kommer dra på mej en byxdress från topshop som ni säkert kan få se sen,hihi! Puss.


Summer it tha shit hehe :D

bilder från we♥it.

xoxo.

Blondt hår och blommig byxkjol.

//LINNE-WEEKDAY//BYXKJOL-TOPSHOP//CONVERSE-DINSKO?//RYGGSÄCK-AMERICANAPPAREL//

XOXO. ♥

LÅNGBRÄDA

Jag har änterligen införskaffat mej en Longboard, så nu kan jag åka longboard hela sommarn wiihoo ska bli kul men först måste jag lära mej jag kommer säkert skrapa upp halva ansiktet eller nåt haha! nää men JAG ÄR LYCKLIG!
xoxo.

Godmorgon

xoxo.

Målat kaninbur

Idag har det varit bästa vädret ahhh älskart muchoo,Jag har även målat en kaninbur som jag kanske ska ha en liten kaninbäbis i ,tummenupp!

KLADDIGT.M-M-M

XOXO.

Det var spårat asså (nee)

Ja ehehe lite bilder från gårdagen trevligttrevligt! vi gillar att skaka på våra hår :)

xoxo.

Vi åt godis så att vi sprack!

Lördags kvällen spenderades med två myspellar (Eve och jesus) hemma hoss Jesus,vi lagade middag och kikade på film "jonh tucker must die" haha! Bilder får ni se imörn är för trött nu hihi, puss.


Dagens inspo



I bilen.

Men hej, ni skulle igenterligen fått se massa fina bilder på mej och två av mina kompanjoner men de gick inte att ladda up :( ska försöka lösa det sen eller nåt. Just nu sitter jag i bilen någonstans i skogen bland röda stugor, på väg mot dalarna ska träffa mormor och såntdärt men jag kommer hem ikväll ;)





.Drömoutfit.

KNÄSTRUMPOR.DR MARTENS.VIT KLÄNNING.SENAPSGUL KÅNKEN VÄSKA.

Me like ♥

xoxo.

Two bestfriends <3

Just nu ligger jag och spoonar med Eve vi har även en varsin mustache på fingret,mycket härligt!


Fin och slarvig knut = wilma style

Bild från we♥it.

xoxo.

TUMMENUPP

TJOHO,Slutar imorgon istället för på fredag! så det är altså som att det är fredag imorgon då det igenterligen bara är en onsdag,trevligttrevligt!

xoxo. ♥

Engånskamera hej!

Har fått tillbaka mina bilder från fotoaffären som jag tog med min engångskamera! Här är några :)


Inga öron kvar.


♥ Lilla bebisen ♥ du e så söt ♥

xoxo.

Sjuk

Blä! Jag har blivit sjuk har feber och mår sådär fick det igår så jag mår lite bättre idag hehe! Förhoppnings vis blir jag väll frisk snart, har ju dansuppvisning på söndag! :)


Två söta kaniner

AHAHAH! kolla va söta! Elin och Lilly i typ 4an utklädda till kaniner eller nåt, den här får bli bakgrundsbild på min mobil så himla vacker ♥

xoxo.

FLODESKUM!

TJA!

Idag efter skolan myste jag och min indiska kompanjon (caroline) på sollentuna sjukhus och tog vaccsinationsspruta tillsammans,sen belönade vi oss mycket med en hel kladdkaka sprutgrädda och en varsin cola burk M-M-M asså gissa om vi mådde illa efter en helkladdkaka ehheee men det e bara att kötta!
♥MEGUSTA FOOD ♥

xoxo.

Fint är ett bra ord.

De här bilderna tog jag i måndags på min fina syster Kajsa, allt var liksom så fint blommorna gräset systern ljuset perfekt.
xoxo. ♥

Stustosmattos!

Tja, har stutsat sönder på stundsmattan! Den och jag förstår varann :) nu måste jag städa.bu.


Godmorgon fina folk

xoxo.

Profilepictures thru the years

Fina ehehe!? Min favorit är nog 9:de upifrån,men vilken tycker ni är finast?

xoxo. ♥

Underbara Elin

HEEY, Idag har jag vart i staden med underbara Fina Elin vi har kikat i affärer,ätit glass och haft det väldigt väldigt kul helt enkelt,eller har alltid väldigt kul med Elin ♥

Bilderna är tagna med telefonen orkade inte släppa på systemcameran idag hehe latmask :D

xoxo.

Bästavän <3

Hello! Det är fredag, och jag sitter i soffan med Eve och juni å myser himlans mycket. REN KÄRLEK <3


Dagens.


//LINNE-WEEKDAY//HALSBAND-GJORT SJÄLV//NYA SHORTS-GINATRICOT//CONVERSE-DINSKO?

XOXO.

T.J.E.N.A.R.E

xoxo. ♥

KUNGSTRÄDGÅRDEN.

Goddag folket, Igår var det altså valborg mycket trevligt med mycket trevligt folk! Under dagen igår var jag,Rebecka och Agnes inne i stan och myste vi åkte till kungsan och åt glass och kollade på människor, asså verkligen jätte fint var det där ett måste vart än man bor så himla fint när blommorna blommar i Kungstärdgården.
Åh så underbart,sommarn kommer wihoo!

XOXO.

Grattis bloggen 2 år :D

Grattis bloggen! Nu har jag haft bloggen i två underbara år helt sjukt vad fort tiden går hehe, och tänkt vad lite jag visste om världen om bloggvärlden och om allt i igenterligen men en sak som är väldigt kul med att ha en blogg länge är att kunna gå tillbaka och kolla vad man gjorde för exakt t.e.x 2 års sen haha! Hoppas att ni och jag stannar i minst 2 år till GRATTIS! :)
image description
xoxo ♥

RSS 2.0