Brownie & Blondie.

 
Idag har jag varit med Eve i kista centrum och fikat,Vi har pratat en massa och kollat mellandags rean lite men jag hittade inget, Riktigt trevlig prick den där Evelina :) 
 
xoxo.

God jul

Jamen hej! har nästan glömt bort min blogg haha nä då men har bara haft fullt upp med julafton och familj de senaste dagarna. Men jag har ivillketfall haft en jätte bra julafton med massa goda köttbullar och paket (ni ska få se presnterna i ett inlägg senare) Hoppas ni har haft en lika bra jul ni med. Och nu ser jag fram emot nyår vilket kommer bli grymt :)
 
 
xoxo.

Grå kanin

 
Jag kan inte sluta stirra på den här bilden, Kaninen är för söt. Jag är beroende haha, Jag menar titta på tassarna alldeles fluffiga och säkert himlans gosiga. Den här bilden får bli min bakgrunds bild ♥
 
xoxo.

Kick ass.

Min favorit film just nu är Kick ass, har sett den minst 5 gånger och tycker den är lika bra varenda gång. Det är en massa action och superhjältar och sen så är det ju självklart en bra historia. Så på en grå och rengning mys ner dig i sängen med glass och kolla på kick ass :).
 
 
 
xoxo.

22 december 2012

Idag det dan före dan före dopparedan haha, Måste slå in massa paket och sådadärt idag, fast det är ju rätt så mysigt :) Ska lyssna på julmusik också för snart kan man ju inte göra det längre eller ju typ minst två veckor till weey!! 


xoxo.

Mitt rum är Väldans mysigt


Tjena!

Är i skolan nu och ska snart få jullov :) wihoo!! Har längtat hur mycket som helst efter den här dagen. Efter skolan tänker jag nog gå hem dricka varm choklad och kolla på julkalendern för det är mysigt!


Jul konsert :)

Nu om en timma ska jag in till stan för att ha jul konsert i philadelphia kyrkan med hela skolan. Det kommer bli grymt tror jag och sen så får vi ju jullov om två dagar ska bli så skönt att bara få inte göra någoting i 2 veckor och ha julafton såklart. Hoppas alla får en fin tisdag ♥
 
 
xoxo.
 
 

Fin inspiration

 
xoxo.

Granen är pyntad.

Nu har granen pyntats och är jätte fin hihi, Något jag gillar är att man alltid har dem där julgransdekoratonerna som man gjorde på dagis i granen det är liksom ett måste även om de inte alltid är så fruktansvärt fina. 
 
xoxo.
 
 

Grön Gran

Idag har jag varit med min padre, vi har letat julgran i snöstormen och vi hittade faktsikt en fin tillslut efter typ 1 och en halv timmas letande på olika ställen haha, Älskar att köpa gran och att pynta den det är så mysigt :)
Ni får självklart se resultatet när vi pyntat den, har ni köpt julgran än? eller väntar ni till den 23 som jag vet att många gör? 
 
 
Har på mig jul tröjan idag också hehe ↑
 
xoxo.

Kattbebisar


Florida 2012!





 
Ja här har ni dem, absolut inte alla men väldigt många hahah ♥
 
xoxo.
 
 

Lucia

Idag är det lucia en väldigt mysig dag måste jag säga, i skolan så fick vi lyssna på 6:ornas lucia tåg (äkta julstämning inuti mig). Men dock har jag inte ätit någon lussebulle som man tydligen ska göra haha, jag får säga till mamma att köpa några :) Kram ♥
 
 
xoxo.

Tips

Det här blir väl ett fjantigt tips men om du inte har upptäckt det än så INSTAGRAM min favorit app till döden, Man kan ju lägga upp bilder och dela sin vardag med andra och se vad andra gör på dagarna man kan altså stalka folk lite smått sådär skämt åsido, Instagram är bäst helt enkelt man får massa inspiration också så underbart. Så om du inte har instagram ladda ner det nu,nu,nu. 
 
xoxo.

Sådär skulle det kunna få se ut utanför mitt fönster

 
xoxo.

Bara ben och solblekt hår.

 
Åh sommar,sommar,sommar. Sommarn är så härlig på ett sätt men samtidigt December ja det är ju mysigt på ett annat sätt kan inte bästema mig vad jag tycker mest om,haha vilken årstid gillar ni mest Sommar eller vintern? 
 
xoxo.

Snöstorm och varmchoklad

Idag men mest igår har det varit snöstorm, det snöade på tvären haha, Jag kom nästan inte hem igår eftersom inga bussar eller tåg gick men jag fick åka hem till lollo och mysa där under kvällen. Just nu lever jag på varmchoklad dricker det varje dag till mellis hihi njuter av december helt enkelt. 
 
 
xoxo.

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen och har kollat på Årets julkalender, den var  ganska bra och mysig hahaha! Idag ska jag och Rebecka vara tillsamans ♥
 
 
xoxo.

RSS 2.0