Sverige!!!

Hej svej!!

Idag har jag och familjen flyttat hem till sverige just nu bor vi pa hotell eftersom vi ska rensa och packa upp kartoger mm.Just nu ligger jag och pappa och tittar pa tv jag vett inte rigtigt vad vi tittar pa nat bygg pogram pappa gillar!! 

hej doj /wilma

 


MIDSOMMAR AFTON!!!!!

Nu ska jag och familjen aka till hyde park for att fira Midsommar med alla svenskar i london! Lagger up bilder senare.

GLAD MIDSOMMAR TILL SVERIGE!!!!


shopping!!

Hej alla bloggare! Idag har jag och mamma akt till westfield for att kopa upp mina pengar jag har pa ett presentkort pa westfield det ar 50 pund pa det!! Jag kopte en thomas sabo armband och  en varm korv med brod berlock och en spongebob box jag hade inte rad med nagot mer eftersom thomas sabo sakerna kostade ganska mycket.Nu ska jag och familjen ga och se pa en musikalen wicked jag kan beretta om hur det var senare!!!
har ar det jag har kopt!!!
Var:Thomas Sabo .
Pris:65 pund.
Var:Hmv.
Pris:18 pund.
Har ar lite saker jag kopt i veckan!!
Var:GAP Stella Mc Cartney.
Pris: 16 pund ( rea)
Var: GAP.
Pris:12 pund
Var: Cath Kidston.
Pris:12 pund.

Tema,Header???????

Hellu!!

Om det ar non som vett hur man gjor en header och ett annat tema en dom som finns att valja pa sa kommentera och berreta hur man gjor!!!!!!!

snalla snalla hjalp mig!!

/wilma


Mysigt.........

Hej alla bloggare!!!

Just nu sitter jag och myser framfor tven med familjen vi tittar pa filmen 7 pounds och ater godis mums!!!!

jag kunde tyvarr inte lagga upp en bild pa hur mysigt vi har det :(

puss puss wilma!!!!

Frisyrer!!

Hej!

har ar lite coola frisyrer jag hitta!!! (fick iden fran alichibambam.blogg.se blogg)

villken tycker du ar snyggast???Bröllop!!!!

Nu sitter hela familjen och tittar på bröllopet på datorn och äter pannkakor med jordgubbar och sprut grädde!!!
Grattis Victoria o Daniel!!!! hoppas ni får ett bra liv ihop hahahahaha!!!!

Graduation day!!!

Igår tog Oskar studenten!!!! Eftersom vi bor i london så fick Oskar ha en fyrkantig hatt med en tofs på och en stor svart dräkt.Vi fick sitta i en aula i typ 4 tim inte så himla kul direkt plus att jag var jette hungrig (Matilda med).Sen när vi kom till hotellet firade vi oskar med champagne och presenter han fick en klocka och en london bok av mamma o pappa och en parfym (för killar) från mig,Matilda och Kajsa han tyckte presenterna var jette fina och sa att  det var just det han ville ha.
Här är lite bilder från studenten!!!!

FLYTT KARTOGER OVERALLT!!!!

HEJ HEJ!!!
Idag nar jag vakna gick jag ner och at en jette god hotell frukost vofflor ,melon ,notter mm.Sen gick jag upp pa hotell rummet och tog ett bubbel bad det blev jette mycket bubblor sa dar manga det bara blir i filmer!!!!!
Efter det akte jag och mamma till barnes och sag till att Emma(hon ar nanny at en ett arig liten flicka) vi gick och at lunch pa karavan det var jette gott. Sen akte jag mamma och pappa till westfield for att kopa lite saker!!!
tjingeling!!!!

Det fanns dator!!!!!!

Hej!
Nu har jag och hela familjen kommit fram till hotellet det ar jatte fint jag kollade om dom hade en dator och det hade dom ju eftersom jag sitter och skriver pa hotellet just nu!! Idag har dom packat ihop hela vatar hus eller iallafal koket det ar kartonger over allt.Nu ska vi ga och ata pa non resturang!!!
tjingeling!!
Hotell rummet!
Hotell rummet  igen fast  med mig ochsa!!!
JAG!!!!!!

Super babies!!!

HEJSAN!!
Idag har jag varit med signe och fille.Vi gick först hem till signe och målade naglarna med hennes speciela nagelacks pennor signe målade siffror fille målade render och jag målade peace märken jag gorde vänster hand skälv och höger hand gorde signe vänster hand (som jag gort) blev inte så fin men höger blev jätte bra. Sen gick vi hem till fille där åt vi lunch spagetti med körtfärs sås och melon det var jätte gott.Efter lunch klädde vi ut oss vi satte på oss trosor på huvudet , tights med trosor ovan på benen och så hade vi ett linne med ett skärp ner stoppade i  trosorna på oss och så till sist hade vi massor med ögon skugga och rouch i hela ansiktet!!!! vi lekte att vi var super hjältar som hette super babies!! hehehehe..... Senare tittade vi på en serie fille har som hette charmed  den handlar om tre systrar som är häxor den är iallafall veldigt bra!!! Sen skulle jag och signe hem. Och nu sitter jag här vid datan och vett inte vad jag ska skriva...... joooo!!! imorgon kommer alla flytt gubbar och ska ta alla våra möbler så vi kommer flytta till hotel imorgon (sista natten hemma) jag kommer nog inte kunna blogga förens om typ tre veckor för vi ska bo på hotel och jag vett inte om dom har dator där men jag får se så om ni undrar varför jag inte skriver vett ni svaret!!!!!
puss puss på ett tag!!!!! /billy
Högerhanden som signe måla!!
Vänster handen som jag målade!!!
Serien vi tittade på!!

WEDDING DAY!!!

Hellu!!
Idag är det mammas och pappas bröllops dag dom gifte sig för 23 år sen idag.Vi har firat med chips och lemonad på puben red lion!!!! Idag har jag ochså rensat mitt rum och packat allt som jag ska ha tre veckor framåt eftersom vi ska bo på hotell eftersom vi ska flytta hem till sverige (ok det blev lite väll mycket eftersom hihihihi).
Här är lite bilder från nu!! som ni vett är oskars kompisar på besök i london!!!

GOD MORGON!!

Nu är det morgon och jag är väldigt! trött ska nog äta frukost nu.Det blir baugette med ett glas mjölk tror jag!!!
Sen ska jag ringa någon kompis!!!!!!!
ok det här var kanske ett lite tråkigt inlägg men det måste ju finnas några!!!

SKOLAVSLUTNING!!!!!!!!

HEJHEJ!!!
  idag hade jag skolavslutning på skolan det rengnade så vi fick vara inne i gympa salen(buhuuu!!!)

sen sa alla farväll till mig och kramade mig så jag nästan men bara nästan dog!!!!! hihihihi sen åt vi JORDGUBBS TÅRTA!!!!! den var super god! signe följde med mig hem efter skolavsluningen vi gick och köpte glass vid ponden där träffade vi emma,madde och fille så då blev det ennu mera kramar sen skulle dom hem så då gick jag och signe hem ochså.När vi kom hem spelade vi in massa videor om fredrik reinfelt och en nunna hehehehe!!!  Efter det  plockade vi några jordgubbar som jag har odlat dom var faktisk rätt goda!!! oskars kompisar kom precis hem.
Nu ska jag gå se om någon vill göra något med mig!!!!
SOMMAR KRAMAR FRÅN BILLY!!!
HEHEHEHEH LITE ROLIGA BILDER PÅ MIG OCH SIGNE!!!!!!

ÖVERASKING PÅ STARBUCKS!!!!!!!

Hellu! 

Idag hade vi sportsday på skolan och efter det skulle addi följa med mig hem och leka då föreslog hon att vi skulle gå till starbucks och när jag kom ditt överakade fille,pauline och addi mig med att ge mig presenter och betala all fika åt mig (dom gjorde det för att jag ska flytta) jag blev sååååå himla överaskad och glad vi hade jette kul där och pratade om alllllllt!!! möjligt.Sen följde dom med mig hem vi körde duken och vinken vi körde med walkitalkies!!!!! 
   
Här är lite bilder på presenterna jag fick!!!! 
  .En kjol från Tk max!!!!!
  .Sponge bob klistermärken!!!!
  .En Starbucks mug som dom skrev sina namn på!!!!!!!!!!!
  .Ett litet hjärta!!!!!
  .En mosad kaka!!!!
  .Och ett fint kort som pauline har gjort!!!!!
TACK fille,addi och pauline för presenterna!!!!!!!!

RSS 2.0