Lika som bär!

Dom är verkligen såååå lika!!! 
1.  gollum och vad hon nu heter e det  inte kajsa bergkvist?
2.  Jar jar blinks och ronaldinio konstigt att dom håller händerna exakt lika!!!!
3.   Fredrik reinfelt och alfons åberg om fredrik skulle vara en serie figur skulle det vara alfons åberg!!
                                                                                            

STUBBERS!!!!

Igår åkte hela skolan till ett ställe som heter stubbers det är som en adventure park.Vi var tvungna att gå upp vid 6 eftersom  bussen från skolan gick vid 7 tiden (jobbigt!!!)Bussen tog ungefär en timma och 30 min medans buss resan körde vi hänga gubbe,gul bil,sten sax påse och så sov vi lite.När vi kom fram fick min grupp åka en blandning av en snowboard och en skate board det var jätte kul men vi fick inte åka från högsta baken även fast vi jätte gärna ville det.Efter det fick vi ta på oss bad kläder våtdräkt och flytväst sen sa dom att vi skulle åka Vatten bannaner jag blev sååååååååå glad vi hade sett niorna åka dom men vi trodde inte att vi skulle få åka det var iallafal väldigt kul jag satt på bannanen med tre killar vi bästemde oss för att kasta oss av när vi åkte så vi gjorde det två gånger och sista gången var det inte med menigen så han som körde oss fick hämmta upp mig och andra killen som rillade i.Sen var det dags för lunch vi fick korv med bröd jag spruade inte ketschup på mig som jag gjorde sist vi var på stubbers.Efter lunch skulle vi bygga en flote den blev faktisk jette bra byggd och höll när hela vår grupp satt på den och padlade.Sen skulle vi göra sista saken för dagen det blev att klättra med såna där säker hets linor och sånt man skulle klättra upp på en jätte hög pellare och sedan hoppa där ifrån många personer i min grupp vågade inte klättra hela vägen upp men det gjorde jag det var jette kul när man hoppade för det var ungefär som att flyga ner till marken.Sen fick vi pack våra väskor och sätta oss på bussen.På vägen hem körde jag och signe röda mattan jag blev faktisk helt röd på armen med riv märken.Nu ska jag gå sätta mig i soffan och titta på vårshowen med oskar vi fick dvden idag. 
tjenicksen!!!!!

SOMMARN KOMMER!!!!!

hej!!
det  har vait sååååå himla soligt idag och man har verkligen längtat efter det!
Idag när alice kom till skolan blev jag över lycklig även fast jag visste att hon skulle komma.Vi har pratat om när jag flyttar hem och att vi ska renovera lekstugan jag fick ochså en påse med godis från KARLA FRUKT!!!! ska nog äta den nu innan någon av syskonen äter upp det.nu på kvällen gick jag och mamma och matilda en liten kvälls promenad eftersom det var så ljust ute klockan var nio ovh fortfarand ljust liksom då mpste man ju gå utt.
nu ska jag se på 500 hundred days of summer och äta godis med familjen!!!!!!

populära serier!!!!

HELLU!!
jag har lagt upp lite olika tv serier och undrar vilken du tycker e bäst! komentera och sig vilken du tycker så komer resultaten snart!!!
1.Gossip girl
2.friends
3.family guy
4.simpsons
5.desperate housewives
6.okej bolibompa är väll ingen serie men ändå det är ju så bra!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅ en hel vecka sen jag skrev sists!!!!!!!

hej svej alla människor!
Idag hade vi test i skolan på alla huvudstäder i europa vi fick reda på att vi skulle ha testet i måndas men jag hade inte hunnit träna eftersom på tisdagen hade vi test på alla länder i europa och på onsdagen var vi på uttflykt men jag fick alla rätt ändå hihihihiihihihi!!!!
Idag kom Alice(Alichibambam.blogg.se) till london jipppi! hon ska komma till skolan imorgon det är inte så ofta man längtar efter att åka till skolan men nu vill jag bara dit!!!.Kajsa kom och hämtade mig idag vi köpte lite glass på vägen hem eftersom jag hade varit så duktig på provet.Jag kommer hålla i klassens timme imorgon vi ska gjöra någon slaks fem kamp jag fick uppgiften att köpa pris till de laget som vinner så jag köpte sex stycken små choklad grodor det var det biligaste jag kunde hitta (17p).
Choklad grodorna!
 
Midsommar förra året det är jag och Alice i mitten bland alla vuxna!!!!
!

Hemma kväll!!!

Hellu!!
Nu har jag precis duchat eller hur det nu stavas.Mamma och pappa ska utt och äta middag med deras kompisar så jag blir lämnad ensam med kajsa hennes kompis görel ,oskar och hans kompis scott vi ska äta lasange och titta på family guy (kajsa och görel hyrde hela sesong 8).Just nu chattar jag med Adriane på skype vi pratar om........ eeeeee att jag äter cheese balls hihihhi.Nu ska jag gå in på you tube och se om Addi lagt upp video klippen vi två spelade in idag om ni vill se dom gå in på youtube.se/loveyoumarengo och tryck på jag och wilma.
ps. jag kanske lägger upp klippen här om jag fattar hur man gör!
hej hoj potatis koj hihiih!!!

ojj dååå!!

HEHHE!!! 
Jag råka göra två bilder av dom där skorna!
tänkte bara säga det!
wilma!

Konstiga skor!

Jag hittade en massa bilder på både coola och konstiga skor!
Vilken föredrar du? Kommentera gärna!
Tack o hej leverpastej!!!!!

..................

Det blev lite konstigt när jag skrev mina headers varje gång jag skrev något så råka jag trycka på den där förbaskade knappen hihihihih!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Idaghar jag varit i skolan på rasten så blev jag kidnappad av Fille och Emma dom lekte agenter och så kidnappade dom mig och då blev jag ochså en agent det var jätte kul vi hade ett updrag som vi kallade för uppdrag 126 det var att få reda på lärarnas kod till en dörr sen kidnappade vi Adriane ochså så nu är hon ochså en av oss.Oskar hemtade mig efter skolan idag eftersom mamma var i stan med hennes kompis oskar sa att vi hade bråtom så jag skyndade mig som atan och sen visade det sig att vi inte hade bråttom han ville bara komma där ifrån.Imorgon har vi tabell test OOONHHHOOOO!!!!
hejdå wilma wonka!

Hej svej!!!!!!

Hej alla läsare!
idag har jag inte gjort mycket varit i skolan,gjort läxor och träffat min kompis mormor och morfar men dom är finska och pratar inte sån färst bra engelska så min kompis fick viska till mig hur man sa olika ord så jag lärde mig att säga kiitos ( tack på svenska) hihih.Nu ska jag gå in på photoflex jag tipsar er om den sidan det är jätte kul man gör om sina bilder man  kan ta bort om man har några fula fleckar i ansiktet eller sätta pratbubblor till bilderna.
 
hejdå wilmis!!!!!

Stressiga dagar!!!!

Hej alihopa!!!
Igår hade vi VÅRSHOW!!!! det var jätte kul att äntligen visa upp allt det vi har tänat på i typ 3 månader Mamma, Pappa, Matilda, Oskar och Kajsa verkade tycka att showen var bra.Vårshowen slutade någon gång efter nio så därför hann jag inte skriva men en fördel är att vi har fått  sov morgon till 10.00 sååååå himla skönt jag har verkligen sovit ut.Nu ska jag till skolan kan skriva lite mer senare. hej hopp gummi snopp!!! hihhih

VECKANS SKRATT!!!!

Jag ska börja med en sak som hetter veckans skratt det är t.e.x.  en bild på något ja iallafal tycker är kul eller ser roligt utt . Ett skratt om dagen håller doktorn borta från staden!!!! hahahhaahha
!!Jag hittade en massa roliga bilder på hundar i korv brön hihihi!

Hmmmmmmm................

HEJSAN alla läsare om jag har några hihihih!!!!!!
Idag kom jag inte på någon headline eller vad man säger så det fick bli som det blev!!
Idag har vi haft general repition av vårshowen den är ju imorgon det gick ganska bra bara att när vi sjöng våran låt så råka jag slå i micken på hakan det gjorde ganska ont och så börja några skratta åt mig men jag fortsatte en då och var stark hihihihih.När jag kom hem från skolan så behövde jag ränsa min garderob en hel del försvan och jag har hunnit pussa alla kläderna hejdå! Sen har det inte hänt något speciellt. hej hopp igelkott!

Nanny mac phee and the big bang!!!

Idag har jag och Matilda varit på bio eftersom det har varit sånt uselt väder  det blåste satt både jag och matilda blåste bort.Innan vi gick in köpte vi lite bio godis/lunch på Marks and Spencer vi köpte youguhrtar, skitels,doughunts och små söta choklad hjärtan . Vi såg filmen Nanny mac phee and the big bang den var jätte bra men väldigt lång över två timmar. När matilda lämmat mig hema så tog jag ett varm skön dusch och tvättade håret med både jordgubb och hallons shampo.Matilda behövde åka hem till hundarna eftersom dom behövde rastas.Nu har jag precis ätit middag och ska nog sätta mig och titta på bilder med mamma och pappa.

A rainy day!!!!!!

Konstigt att det rengnade i dag eftersom det har varit så soligt och skönt alla andra helger det verkligen össssss!!!! rengnade idag.Men jag mamma och pappa bästemde oss endå för att åka in till stan och träffa matilda vi gick på ett cafe (minns inte rigtigt vad stället hette) ligger iallafal vid slone square. Jag och matilda delade på en krousong och en dansk kanelbulle kanel bullen var faktisk rigtigt god ungefär som en kroausong fast med kanel i vi tog ochså en varsin varm choklad.Efter kaffe besöket gick vi till peter jones (ett stort varuhus) vi gick runt och tittade på alla saker som fanns och jag testade en sån där spring maskin och när jag gick av den såg jag en STOR skylt på den stog det "please dont use the traning equipment!!!!!!! jag gick direkt där ifrån och hoppades att ingen hade sett mig.Vi sa hejdå till matilda på peter jones och tog bilen till mataffären waitrose och handlade kvälls mat det blev lite allt möjligt till middag blandanat majskolvar, köttbullar,ägg och avokado.När vi kom hem satte jag på mig pjamas direkt det var jätte mysigt jag satte mig i soffan och  spelade lite på mitt  nintendo ds.Nu säger mamma att det är mat jag ska ta en majskolv och sätta lite salt och smör på.Jag bloggar nog imorgon igen!

Westfield,hundar,hamburgarparty!!!!!

Idag har varit en kul dag!!
Hade lite sovmorgon sedan gick jag ner och tittade på svensk nyhets morgon på datorn känns alltid lika mysigt!!!
Senare på dagen åkte jag och mamma till westfield(ett shopping centrum) för att köpa ett midije bälte till vårshowen temat iår är GREASE jag köpte ett turkost bälte sen gick vi ut från westfield fort som atan eftersom det var så fint väder.När vi komit hem skulle mamma & pappa åka och handla så jag bästemde mig föra att sova lite i solen väldigt skönt!!!! Sen kom min syster matilda med hundarna hon är nämligen hundvakt i två veckor åt två  jätte söta hundar som heter zorro och zelma.Vi bestemde oss för att gå utt och kasta lite boll då hägde även oskar (bror) och kajsa (syster) med ut och lekte vi hade jätte mysigt. När vi kom hem var maten klar så det var bara att sätta sig ned och äta pappas goda HAMBURGARE! vi hade en rigtig hamburgar fest och diskuterade om ditten och datten.  Nu ska jag nog gå sätta mig och mysa med familjen i sofan och äta lördags godis!!!
SKÄRPET!!!!!

JAG!!!!!

Lite rolig bild från i sommras!!!!Lite rolig bild från i sommras!!!!en lite rolig bild från i sommras!!!!!
Tänkte bäretta lite om mig!!!
Namn.wilma
född. 29 september 1999
bor.London!!
hobbys.måla,kompisar,kaniner och familjen!
favvo.......
mat. pappas hamburgare
färg. lila
djur.kanin
Det var lite om mig!!!
ska försöka blogga varje dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0