Snön faller


snö på min mark

Tjoheej! vad jag är glad idag, det är ju fredag och marken är täckt av SNÖ! åhihihi vad glad jag är snö är så otroligt fint och mysigt. Just nu är jag hemma och har införskaffat nya vinter skor väldigt skönt eftersom dem enda skorna jag hade var converse och det blev himlans kallt i snön haha.
 
 
xoxo.
 
 
 
 

Shes the man

 Idag har jag vilat och börjat bli frisk tjhuu! Har ivillket fall kollat på "Shes the man" typ en av mina favorit filmer ju ♥
 
Hahaha så underbar film :)
 
xoxo.

Feber

Idag är det fredag och jag är sjuk har feber och såntdärt blä, Och nu är de ju helg och allt :( Har legat i soffan hela dagen och kollat på barnprogram standard där man är sjuk ju haha. 
 
 
 
xoxo.
 

Plugg.

Så här känner jag om att plugga ↓
 
xoxo.

Min drog

 
♥ Nerds ♥ Jag och nerdsen har en obeskrivlig kärlek till varandra, levde typ bara på det i usa och köpte ett stort paket när jag skulle hem kommer typ inte klara mig utan dem! :( 
 
xoxo.
 

december

Åhhh jag längtar så mycket till december och jul och snö!! Det är så fruktansvärt mysigt att bara få krypa ihop när man kommer hem sätta på ett avsnitt av julkalendern, dricka varm choklad lyssna på julmusik och äta pepparkakor och självklart öppna chokladkalendern ♥ 
 
 
xoxo.

trötter

just nu känner jag mig som trötter efter 6 stycken konserter i Centrum så jag har altså sjungit solo 6 gånger haha, och imorgon blir det ensemble spels konsert det kommer bli sjukt kul jag är ju trummis hehe, så kom och kolla om ni har tid det är gratis. 
 
Lite bilder från helgen ↑
 
xoxo.
 

Finafina sara

Idag har varit en lång dag hehe, vaknade vid 10 och då skyndade jag mej iväg till centrum för att sjunga med klassen vi sjöng tre gånger med typ 6 låtar varje gång jag sjöng till och med solo <-- (läskigt) ska dit imorn igen, vi Gör det för att känna pengar till klasskassan, vi hade det lite mysigt hehe <3 efter det tog jag och sara en trevlig promenad hem till henne där vi spelade pingis och gjorde frisyrer på varandra, En vän som Sara borde alla ha.


Liten.

Åhh jag smälter typ när jag får se små små pytte bebisar med såhäär små fötter och fingrar så himla gulligt ♥ Och i fredags fick jag äntligen träffa mitt nyaste lilla kusinbarn för första gången, som nu har fått det fina namnet Alice.
 
 
Vi myste lite hihi ♥
 
xoxo.

Det är mörkt och jag är lite rädd.

Sitter på tågstationen och är påväg hem efter skolan var kvar extra, duktig som jag är :) Men det är så mörkt och kallt att jag fryser ihjäl hehehe nu är det bara 2 min kvar wihoo!!

(inlägget publicerades försent, bajskorv) 

xoxo.

 


I met up with the king

 
 
 
fin låt det dära. 
 
xoxo.

Tunga

Tjatja! Ligger i sängen lyssnar på musik och myser i min ensamhet och bloggar såklart vad annars, har haft en bra dag med ensemble spel åhh så underbart bästa ämnet och jag har fått äran att leka trummis heheh det går perfa.. njaa :) Imorgon är tisdag bläää!! längtar tills på fredag som alltid hähä men den dagen gör mig så förbannat glad.
 
xoxo.

Farsdag

 
Grattis på farsdag världens bästa pappa, Älskar dej från månen och tillbaka ♥
 
xoxo.
 

Hey!

Har gjort en ny header som ni ser, den är väldidigt enkel men nöjd är jag, vad tycker ni? ♥
 
 
xoxo.

when you see it....

 
Bild från igår då jag var hemma hoss Lovisa s med några människor. Kolla på bilden noga.
 
xoxo,

Godmorgon Lördag.

 
Jag är inte ledsen ser bara så ut↑. Hehe faktum är att jag är så glad att jag spricker ingen anledning direkt, är bara glad. Och ni ska få se bilder från resan har hållt på med dem i 3 dagar nu blogg.se är lite knasigt nänmligen. 
 
xoxo.
 

ganska fint.

Något jag tycker är otroligt fint är en sådan där liten men väldigt betydelsefull tatuering ♥
 
xoxo.

Hemma och död.

Heeej! Nu är jag hemma från Usa det har varit underbart den var varmt och soligt och åhh vad härligt det var men somsagt jag kom hem för några timmar sen och är död lite jetlagad hahah! Har rest i 26 timmar mysigt värre. Men ja ni kommer få se tusen och en bilder sen ska bara ladda in dom i datorn först. Pussåkram. 
 
 
xoxo.
 
 
 

RSS 2.0