.

HISSAR:

Phiadelphia ost det är bara så gott! Hissar väldigt mycket ;)

DISSAR:

INGET!!  allt e jue bra!! hehe!!

XOXO.


AAAALLLLIIICCCEEE!!

HELLU!
Idag har jag varit med min allra käraste bästa kompis Alice :) Vi har varit på  cino 4 spelat wii målat naglarna och ätit en massa phiadelphia ost yummy!
I LOVE HER SOOO MUCH <3

XOXO.

bio bio bio bio bio.....

heej!
Nu sitter jag i matildas rum och myser. I har nämligen varit på BIO!! vi såg meet the fockers 3 den var ganska bra fast 1 och 2 var bättre.
här kommer lite bilder:
XOXO.

it,s friday be happy!


XOXO.

ME WANTIE!!!!

Mamma mamma!!! en sååånn hääär vill jag ha!!?? hihihi!!
XOXO.

Bubbelgum <3

Jag nu har Carro och Erika gått hem eller för ett långt tag sen! Vi tog lite misslyckade bilder på när vi tuggade tuggumi hehe!!
ENJOY <3
XOXO.

CAROLINE REGERAR!!!!!! :D

Detta inlägg handlar mest om Caroline bara för att hon är så himla underbar! Hon är verkligen bäst!!!!! Så om du nu ser det här inlägget, Caroline så kan väl du ringa mej på 07........ Hehehe... nä skojja bara men om du ser det här så fattar du hur mycket jag gillar dej!
Puss å kram, skumbanan!

XOXO.

SKOLA SKOLA OCH ENU MREA SKOLA!!!!

HEJ SVEJ!

idag har det varit en helt vanlig dag!! (nästan ni i 6mb vet!).Iallafalll efter skolan hägde jag med Sara och emelie till s centrum vi åt ostfrallor och drack festis yum!! sen provade jag o Sara en massa roliga skor och Sara provade "jätte" snygga kläder hahahahah!!!Ja och nu har jag varit hemma och ätit massa god middag :) KRAM SÅ LÄNGE!


XOXO.


nuuuu!!

ska jag ducha :)


XOXO.


SÖNDAG.

Idag ska jag inte göra något speciellt bara ta det lungt,fota lite,gå på en promenad kanske vet inte faktiskt men ja helt enkelt bara mysa!


XOXO.


Hello kitty.

Iföregår så fick jag en ny hem nyckel eftersom slarvig som jag e tappade bort min förra.
Här e den nya:
I LOVE IT!

XOXO.

Bästa 6an i Världshistrorian <3

HOLA!
Idag var det skola till lunch efter lunchen så åkte jag och hela underbaraste 6mb till sateliten eftersom vi skulle vara med i bästa 6 i sollentuna det är en tävlig med massa andra 6 or i sollentuna så klart så kom vi vidare till FINAL!! woohoo!! Den e imorn och om vi vinner så får vi 100000kr till klassen YEY!!! Och juste det är ju Fredag enu bättre jag ska väll om ett tag sätta på mig mina fina randiga pjamas och mysa i soffan med familjen och äta godis :) Hej så länge!

XOXO.

Myyyys!

Nu har jag satt på mig min pjamas och ska sätta mig i soffan med mamma och mysa jag ska rita lite ochså i min fina ritbok.KRAM!


XOXO.

Torus!

Idag  var det skola som vanligt. Efter skolan så var jag enu en bra dag med Torun även kallad av mig TORUS!! Vi bakade en tigerkaka till skolan imorn för vi ska ha fika!! och sen spelade vi kort med Eve fast hon var hemma och vi var hoss Torun hur gick det här till kan man undra?? hehehe!! Its time for facebook!

XOXO.


Hissing and Dissing ;)


HISSAR:

Jag hissar vekligen topshop strumpor!

 

DISSAR:

SLASK!!!!! man blir blöt,det är fult och grått blääää!!



XOXO.



SAKNAR STINKY!!!

Saknar mitt fina gips min lilla stinky!!!
XOXO.

Lite bilder från igår!!

HALLOJ!
Jag han inte riktigt blogga för jag var ju med väldens bästa Emma hela dan!!!! Och sen var vi på middag hoss våra grannar! (alså inte med Emma utan med familjen).Iallafall här kommer lite bilder som jag och Emma tog igår:
ENJOY!! <3
XOXO.

TACOTIME ;)



XOXO.

Lilla sjöjugfrun!

Heeeeeeeej!

Idag har jag varit med Alice! Vi har sett lilla sjöjugfrun på teater kajsa hade fått två grattis biljetter :)  Det var inte den här lilla sjöjugfrun med rött hår och som har sebastian och blunder som jag o Alice trodde utan det var typ den riktiga verisonen fast den var bra. Efter det fikade vi på ett cafe som hette Thelins tror jag och sen  åkte vi hem till mig och körde lite ps2.

Här kommer bilder från teatern:











XOXO.

I love my (new) friends!



XOXO.

Vem bär den bäst?

Vem tycker du bär klänningen bäst?? (KOMENTERA!!!)

Rihanna eller kimberly stewart?



Själv tycker jag Rihanna!

XOXO.

Lets dance

Nu sitter jag i soffan och kollar på.....



XOXO.

A pretty normal day!!

Hellu!!
Idag har inget speccielt hänt bara att vi hade SOVMORGON!! så skönt!! Inte så himla länge men endå det är liksom känslan av att ha sovmorgon som räknas hehehehe!
XOXO.

Sticker!

Nu sticker jag och mamma iväg till min favorit thai resturang eftersom det bara är vi ikväll!

XOXO.

Home!!

HHHHHEEEEEEEMMMMMMMAAAAA!!!
efter en lång dag eller inte så lång men det lät båttre så (hihi) + att jag typ varit hemma i två timmar höhöhö!! Jaja!
Idag började skolan fast vi hade bara halv dag så vi slutade efter lunch yey! Jag åkte hem till torun iallafal vi hade jätte kul vi spelade in en massa reklam filmer och sånt så jag ska försöka ladda up på facebook så kolla senare ikväll då jag förhoppningsviss (långt ord he!) har klarat att ladda up det.
(Gammal bild!)
XOXO.

Look what i found!

Hihi! hittade några ice cream läppglans när jag kollade runt lite i mitt rum.Dom luktar  jätte gott yum yum!!
Nu är det dags för minuten!
XOXO.


Jag säger det nu istället ;)

Grattis pappa på 48 års dagen!!!
XOXO.

IPad!!!!!

Hej Svej! Min pappa fyller ar idag och Han fick en iPad! Sa just nu sitter jag och skriver pa den hihi! Det ar jatte kul Grattis! XOXO.

Paajjj!!

IT,s TIME FOR PAAJJJ!!!!


Prickigt o mustacher!

Jag har blivir galen i prickigt och mustacher!!! men det e så fint thihi!!

PRICKIGT:





MUSTACHER:





XOXO.

PYSSEL TAJM :)

HEJ SVEJ IGELKOTT!! (hihi)

Ikväll är det bara jag o mina syrror hemma mamma o pappa e hoss några kompisar och äter middag och oskar jobbar.Just nu sitter jag o Matilda i köket matilda målar en jätte rolig, cool men ochså fin tavla och jag har slagit in lite paket till pappa för han fyller år imorn :) och så kollar vi på Lets dance!! Det var allt för nuet!




XOXO.


Städat!

Hej!

Ledsen att jag inte bloggat på några dar men jag har varit i göteborg med mamma,pappa och matilda.Men nu e jag hemma .Idag har min jätte snälla syster Matilda hjälpt mig att stor städa mitt rum det tog typ två timmar men nu så är det jätte fint  jag e såååå nöjd!!



XOXO.

Ny header!! :)

Här är headern Alice gjorde åt moi:
FIN VA......!?
XOXO.

En dag med Alice!

Hejsvejs!

Idag har jag varit med Alice.Jag földe med henne och hennes pappa gunnar till fotokungen för att hon skulle köpa en system camera och gissa vad  hon köpte en!!! Sen åt vi lite lunch på esspesso house YUM! Efter det åkte vi hem till henne och hon gjorde en header åt mig + att hon har lärt mig hur man gör en header,tema och hur man laddar up allt jag e SUPER!! glad just nu.Nu är det mat hej så länge.

XOXO.

ALBIN <3

Idag ska jag träffa Alice!! Har saknat dig så 
XOXO.

.

HOPPAS JAG SNART KAN LÄGGA UP BILDERNA FRÅN NYÅRSAFTON!!! :)

XOXO.

Shoppat en del saker :)

Hellu!
Idag har jag varit med mamma i sollentuna centrum vi fikade på Waynes och shoppade lite.Måste bara säga att  gud!! vilken snäll mamma jag har  hon köpte alla dom här sakerna till mig:
Jag var så sugen på att göra en egen kok bok så då var den här perfekt att skriva och rita i :)
Från:Hartwin.
Thights (hehe! ser ni min fot)
Från:ginatricot.
Klänning/blus sak.
Från:Ginatricot.
Mobilsmycke!
Från:Accessorize.
XOXO.

2011!!!



XOXO.

RSS 2.0