Sorry!!

Hej bloggen! Sorry att jag inte har skrivit men jag har varit i småland som jag sa förut.Nu ikväll så är jag och matilda ensama hema så vi ska gjöra milkshakes och titta på filmen vi hyrde idag som heter have you heard about the morgans.Nu ska vi gå en promenad genom kära sollentuna!!!. puss puss /wilma =)

Blev ingen cykel!

Hej hej! Jag hittade en jätte fin cykel idag fast jag bestämde mig för att titta på blocket först så jag och pappa ska titta på det nu snart.Fick just nu reda på att jag och fam ska åka till småland och bo på ett fint hotell i två nätter ska bli så kul!!!!!!!! =).Nu ska jag se om vi ska se någon film. kram/WILMA =)

Kära cykel!!

Hej alla fina mäniskor hihihih! Iföregår var jag tvuungen att slänga min fina cykel eftersom den gick sönder det var väldigt sorligt!! Men nu ska jag och mamma gå och titta på en ny cykel så det är väll bra antar jag.Jag skriver ikväll om jag köpt nån. PUSS wilma!

GUANABANA PINEAPPLE FESTIS NEJ TACK!!!

Tjinicksen! Igår så drack jag festisen guanabana pineaple jag hade aldrig smakat den förut men den var jätte god så jag drack upp hela och sen gick jag och la mig.Efter några tim vaknade jag av att jag hade jätte ont i magen så där ont man har när man är mag sjuk så jag väkte mammma och så gick vi ner i köket så fick jag lite vatten att dricka å sen gick jag och la mig igen fast jag hade jätte ont i magen hela tiden.Sen låg jag där på rygg och prutta och då kände jag hur det kom spya upp i halsen och ja sen fattar ni nog vad som hände.Nu mår jag ganska bra men jag vill aldrig!!! dricka guanabana pineapple festis igen. ja ni kanske tycker att det där var ett lite konstigt inägg /WILMA!

VAD HAR HÄNT!!!!

Tjinicksen! idag när jag gorde ett inlägg funkade inte det att lägga upp bilder och då märkte jag att det där trädet som man trycker på när man ska hämta en bild var borta och det var det man trycker på när man lägger upp videos med!!! Så jag undrar om det är någon mer som inte har dom sakerna kvar?????????????????? tjingeling /WILMA.

Tjej kväll!!

Hellu! Ikväll så blir det bara jag och mamma hemma. Nu har vi precis varit vid video butiken och hyrt filmen Tooth fairy sen köpte vi senap,festis och glass och då fick man en jojjo på köpet yeeey!!!.Nu håller mamma på att fixa hamburgarna vi ska äta till middag. Sen ska vi sätta oss i soffan och mmmmmyyyyysssaaaa!!!!! tjinicksen/WILMA!!

Datorn konstig!!!

Hej alla bloggare! Igår skrev jag ett jätte långt inlägg men när jag skulle publicera det så stägde datan av sig skälv eller nåt så allt jag skrev försvan:( så jag antar att jag måste skriva om alltihopa nu så här kommer det. Eftersom jag inte skrivit på några dar så skriver jag nu om dom dagarna jag inte skrivit på.Första dagen så åkte jag och familjen båten till en ö i skärgården vi solade ,badade och grillade korv där MYSIGT!!!.Andra dagen åkte vi ochså båt fast till några kompisars landställe det tog typ en 1tim dit med båt.Vi var där hela dagen och när vi hade badat så skulle vi hem men då ville pappa ,oskar och pappas kompis tommy åka vattenskidor som tur var hade vi med oss våra vattenskidor alla kom upp utom pappa för han var för trött hehehe! Efter det så skulle vi ta båten hem och då började det össss! regna så vi fick sitta i vår lilla båt hela vägen hem när det regnade så vi var helt blöta när vi kom hem och då var kl 12 så då han jag ju inte skriva.Tredje dagen åkte vi bil till dalarna för att hälsa på mormor hon blev jätte glad när vi kom och ringde på så skrattade hon åt oskar för att hon tyckte att han hade blivit så lång. Efter alla kramar gick vi till en resturang som vi skulle äta lunch på det var jätte god lunch där så jag blev propp mätt.Innan vi skulle gå så dum som jag var så stoppade jag huvudet i en ljus hållare (utan nåt ljus) och skulle visa mamma att man kunde andväda det som en hak hållare så jag blev helt svart om hakan och det gick inte bort med med tvål och vatten så jag hade svart på hakan i två dar efter det.Sen åkte vi hem till mormor och fick paket jag fick en vit väska med blåa blommor på.Efter det var det dags att åka hem så vi satte oss i bilen det var ganska trångt i baksättet plus att matilda hade jätte ont i huvudet och hade feber eller nåt.När vi kom hem gick vi och la oss och matilda tog en huvudvärks tablett Sen kl tre på natten gick matilda upp till mammas o pappas rum och väkte dom och sa att hennes ansikte hade svulnat upp och det hade det hennes läppar var lika stora som två bannaner och hon såg nästan inget eftersom ögon en var helt upp svulna så mamma ,pappa och matilda åkte in till akuten på sjukhuset dom var där från 3 på natten till 10 på morgonen så alså 8 tim och när dom kom hem på morgonen viste inte jag vart dom hade varit så när jag gick ner i köket och såg matilda blev jag rädd hon såg utt som cat woman!!! Dom på sjukhuset sa att hon hade fått en allergisk reaktion mot huvudvärks tableterna hon tog så den dagen låg jag bara och tittade på tv med matilda.OJJJJJ!! nu årkar ni nog inte läsa det jag skriver just nu. Nu ska jag gå ringa Alice och se om hon kommit hem från mallorca! Puss puss / WILMA!!

Skärgården

hEJ SVEJ! NU SITTER JAG MED FAMILJEN I SKÄRGÅRDEN PÅ ETT BERG OCH ÄTER KANEL BULLAR!MYSIGT!!!!

GRATTIS MATILDA!!!

Grattis till världens bästa storasyster  på 21 års dagen!!!!!
GRATTIS!!!

Tom Tits!!!

Hej bloggen!!
Imorse när jag gick ner för att äta frukost ringde Agnes hon undrade om jag ville följa med henne till tom tits då sa jag jaaaaa jag har aldrig varit där förut!! När vi hade åkt en bit sa Agnes pappa Per att vi nog skulle äta innan vi gick dit så vi stannade på första bästa mc donalds och så åt vi mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums...... Sen så kom vi fram till TOM TITS! När vi kom in inanför grindarana så sparang vi runt i fem tim och gjorde olika saker t.e.x så åkte vi ett frittfal , satt på jätte stora stolar , tittade på en bubble show, Testade hur det var att vara gravid  , åkte  en 44 m lång ruchel kana m.m.
Hej svej /Wilma!

Don Pedro!!

Hej!
Idag har jag Mamma,Matilda,Oskar,Kajsa,Pappa,Oskars kompisar Anders och Gustav och Kajsas kompis Frida varit nere vid vattnet vi badade och åkte våran båt Don Pedro det var jätte  kul vi åkte med båten till en liten mack och köpte glass jag satt fram på båten hella vägen det var ganska trångt på båten eftersom våran båt inte är så stor hihihi!! GGGHAAAA det käns som att jag fortfarande sitter på båten det gugar fram och tillbaks när jag sitter ner så jag ska nog röra lite på mig!!
/WILMA
                                                              Här är våran lilla båt!

Random Bilder!!

Hej svej!!
Just nu har jag bara lust att ladda upp lite random bilder på bloggen så här kommer dom!!

Edsviken!!!

hellu alla bloggare!!
Idag har vi haft student mottagning för oskar det var en del gäster men inte för många vi var typ 31 pers.Nu har jag matilda , oskar och hans kompisar Anders, Joel ,Gustav och Johan  varit nere och badat i Edsviken  det var jette varmt i vattenet även fast klockan var runt 7. Vänta ska bara svara i telefonen.......okej nu är jag tillbaks det var pappa han skulle fråga mamma nåt antar jag. Jahap vett inte rigtigt vad jag ska skriva mer.......tänk..tänk.....jooo! jag och mamma ska göra lite middag nu det blir rester från alla gäster hahah det rimade ju.
/WILMA=)

Bikini!!

Hej hopp!
Nu sitter jag och ska snart gå och mysa i soffan med pappa (han ser på alsong på skansen).Iallafal det är så att jag måste köpa en ny bikini min börjar bli veldigt gammal och sliten så jag undrar om ni har någon ide på vart jag kan köpa en ny snygg bikini?????
hej hopp gummi snopp!! 

Pool!!

Idag har jag matilda och oskar lånat några av våra kompisars nyckel till en pool.Vi var där hela dan och jag fick vatten i öronen (inte kul). Sen när vi kom hem så sa matilda att hon hade lite kläder hon inte ville ha så då sa jag att jag kunde titta om det fanns något jag ville ha och det gjorde det (det finns bilder om du skrovllar ner).Ja sen har det inte hänt så mycket.
hej hopp!!
wilma!

KIWI!! ^^

Den här videon är jätte söt! Kolla på hela! :) 

MYGGOR!!!!

Hej svej!!
Jag måste bara säga att jag hatar MYGGOR!! Dom e så onödiga jag har fått ett jette stort mygg bett på låret!
 
Ville bara säga det!! 
wilmis!

Emma!!

Hej alla bloggare!
Idag har jag träffat Emma vi har haft jette kul vi har badat gjort en liten dans klät ut mig till kille och ätit kanelbullar.
Idag flyttar vi in i vårat hus ska bli roligt att sova första kvällen hema.Nu ska vi åka till mc donalds och äta middag (vi har ingen mat hema ) .
 
tjingeling wilmer!!

RSS 2.0