BANDET ANDERS <3



Lite bilder från i tisdags på ensemblespelskonserten som jaag skrev tidigare sjöng ju jag solo eheheh fast det gick faktiskt bra jag glömde en verse men alla sa att det inte hördes mihihi! Och juste vi döpte bandet till ANDERS höhöh lite lagom random men tjaa vad annars liksom!

xoxo.

Nu på youstockholm :)

Hola! Sitter på frisören youstockholm i stan dom klipper Kajsas hår det är en massa långt, Laralalal jag vill göra nåt med mitt hår ju men vad vet jag inte idéer?


Peanut butter & jelly mackor till mellis :)

Hemma,äter mackor med sylt på,kollar instagram, påsklov snart, wihoo,läxor snart, inte trevligt, har det allment bra vi höres!


ÄLSKAR

Lollos fina gulliga mobilskal som e himla fint och mysigt ge mig!! ♥

xoxo.

SLÄPPADE PÅ MIN SYSTEMCAMERA EN HEL DAG MEN DET VAR VÄRT DET!

eeyyy peepz!

Tog med min systemcamera te skolan igår och tog jätte många vackra hehe bilder:
fina va? heheh!

xoxo.

Dagens insperation!


Snart smäller det!

HOLA BANDITOS. Snart om typ en timma är det ensemble spels konsert och jag ska sjunga i mitt band (som fortfarande inte har något namn) och är lite nervös ihihiih fast det ska bli mychee kul.


OUTFIT of TODAY!

//SOLGLASÖGON-GINATRICOT//HALSBAND-GJORTSJÄLV//SKJORTA-HM//LINNE-TOPSHOP//JEANS-TOPSHOP//KLOCKA-UROCHPENN//

xoxo.♥

GUL KLOCKA

Min nya kärlek eller njaa fick den i julklapp men har inte andvänt den eftersom jag behövde göra den lite mindre men nu kan jag ha den och jag älskar den! vad tycker ni om den?

xoxo.

Påskpynt :)

Japp idag har jag,fader och moder gjort påskfint ↓
KYCKLINGAR,FJÄDRAR,ÄGG OCH SÅNDÄRT FINT ♥

Du frågade jag svarar :)


SVAR: Aaaa visst kan jag göra det har ju min systemiscameris det ända är att jag inte har ett stativ och så men det ska nog funka jag bygger ett själv eller nååt! hahaah och TACK det värmer! hih ♥

xoxo.

insperation

Långt hår och fina kläder ♥

MEN HEJ PÅ ER!

JUPP IDAG ERE LÖRDAG,SNART BLIR DET THAIMAT OCHSÅ YMMMY!!

XOXO.

Om jag hade en iphone skulle den vara den snyggaste någonsin den skulle ha ett "rymdskal" massa coolt jue!


Konsert imörn

Idag är det onsdag imorgon är det torsdag och dagen efter imorgon är det fredag wiho! Imörn äre i vilket fall konsert har fixat allt kläder, pengar och såndärt duktigt! Jag Becka m.m ska in till centralen imorgon och käka doken innan repet börjar! Yumyum vi höres.


Godnatt.

Nu måste jag gå lägga mej så att jag inte ser ut som en trött mullvad imorgon,klockan e snart ställd på 6.30. Ni får en gullig bild på Alices hund sålänge.SOVGOTT!


PENNY SKATEBORDS

En sån här kommer jag nog ta och köpa jag skrev ju för ett tag sen om longbords och nu igår vissade min kära bror mej dom hära såkallade penny skateboards dom e små och jätte lätta att bära med sej plus att dom e en massa färgglada! perfekt!
COOLA JUE! OCH EN AV DOM SKA BLI MIN!

XOXO.

AHAHAHAHAHAHAHHA!

XOXO.

Ha en fin fredag!

Nu tycker jag att alla som kanske känner sej lite ledsna nere eller glada och uppe (hheiie) ska mysa ner sej i soffan och bara njuta av att det är fredag och att du har hela godisdagen och sovdagen framför dej det ska jag nog göra snart så ha det bäst och så höres vi av snarrt eller huur! Och vet ni vad jag kom och tänka på att det är fredag överallt på hela jorden just nu och tjaaa då borde ju alla vara glada heheh! så planetens innvandrare (vi) är altså alla glada eejoo!
xoxo.

Man kan ha kul med en kundvagn...


Några bilder från i tisdags med Rebe ♥

xoxo.

DIPDYED SHORTS...

eyyyy! Hittade ett inlägg på blogg.ses stil grejsak (bilden är även därifrån) vad det nu heter och jag själv tycker faktiskt att det är rätts så coolt med dipped dyed shorts asså tänk vad snyggt i typ sommar ahhh och dipped dyed hair till ochså hehe nä det kanke blir för mycket men ja vad tycker ni är det snyggt eller är det något annat finurligt?

xoxo.♥

HÅRETKORT!

Jag har klippt mej kort nu hihih:

Nää skoja har inte alls gjort det skulle typ aldrih våga heheeheeh jag har en peruk på bilderna! vackert huh?
xoxo.

Läxor.

Blä nu måste jag göra läxor. Musiken på högsta. Vi höres sen.


DAGENS INSPERATIONS BILD

ITS ALL ABOUT SWAG.BAM.

XOXO.

HolaAtodos!

Slutade tidigare idag som var mycket kul! och snart ere fredag dagen jag avgudar! laralalalall! snart förhoppningsvis kommer bilder från igår då jag var med min Rebecka vi lekte med en kundvagn meeeen som sagt har den knasen inte lagt in bilderna på facebook så ja ni får veenta!
VACKERBILDIREPRIS.

xoxo.

Idag och man längtar efter sommaren!

Hallå!

Idag har jag och resten av alla mannar varit i skolan right? Heheh jaaa och det har varit kul! Det var massa massa massa varmt och soligt happyface för resten av veckan wehoo..


SPACE LEGGINGS

Dom e så coola jamenar vem vill inte ha ett par såndär dom e ju sjukt fina KÄRLEK ♥

xoxo.

WALL.E

VÄRLDENS GULLIGASTE FILM DEN E SÅ FIN MED DEN LILLA MASKINEN SOM E ENSAM OCH JHHAA DEN E SÖT ♥


XOXO.

helg och såndärt..

eyy peepz!

Jag har haft en helt awsome helg :D fredags: Mys med papi vi åt på fridays och kollade på film. I lördags var jag inne i stan med Julia och Eve vi hade det jätte kul mheeheh efter det stack jag hem till min fru vi pratande om massa sådärt viktigt som bara bestisar kan prata med varandra om och så kollade vi på melodifestvialen och euphoria vann tjoohoo! och tjhaa nu har jag det bara bäst! puss



xoxo.

Min syster e så fin och spindeln på vägen med jag har döpt den till ulf .BAM.


Bilden e tagen för muchooo månader sen.

xoxo.

Vi e gullliga


EVELYNA ♥

xoxo.

HOLA.

eeyjjee!

ALLT VAR BRA IDAG INGET SPECIELT BARA TISDAG VI FICK SLUTA TIDIGARE :D
XOXO.

Min muppis <3

Min mupp Albin har gjort illa sej :( krya på dej så att vi kan träffas och tjocka godis från karlafrukt spela legobatman och göra allt som e standard .puss.


thingstodobeforeidie.

xoxo.

Gopro <3

Åhh va mycke jag vill ha en sån där ↑ man kan liksom typ sätta den på huvudet och sen simma under vattnet eller sätta fast den på sin skatboard och sen filma när man åker fett tufft jue fast den kostar myckke runt 3000 :( kan du inte va gratis fina gopro kamera ♥

xoxo.


JAG HAR SAKNAT MIN FRU MYCKET.

ÄLSKAR DEJ ♥

xoxo.

TILLBAAAKAA!

HEJE!

Bloggen har varit stilla några dagar eftersom jag varit i kungsberget och åkt skidor med min fader och bror vi hade det jätte kul fast jag stog typ för första gången på ett par skidor så ja fick lära mej från början hehe.. första backen typ grät jag men sen när jag lärt mej blev det jätte roligt jag vågade tillochmed åka en svart backe mooodigt vaa! hhöhöhhö! Jajajja men nu e jag i vilket fall tillbaka brabararaarbar!!
xoxo.

RSS 2.0