HOLA BANDOLA!

Har packat en massa för kl 11 imorgon bitti så åker jag hemifrån jag lämmnar sverige ihihihii yeeees! Tror dock att det inte blir någon bloggning från Florida men man vet aldrig, annars får jag blogga när jag kommer hem. Just nu sitter jag och skypar med lollo och Eve, lollo åker till usa imorgon vi packar tillsammans mysigt va!? och Eve pratar om sin prao en massa hehe, Jaja vi kanske hörs annars får ni ha det så trevligt i ca 12 dagar utan min blogg :(, Puss.  
 
xoxo.

En sådan där trendig lista.

Vad åt du senast?: En macka med smör

Favorit saker med hösten?: Att man kan sitta inne och kolla på film å dricka oboy + att allt är så förbannat fint

Vad är hela ditt namn?: Wilma Elvira Charlotta hall.

Din favorit låt just nu?: " on top of the world" av: imagine dragons.

Tre saker du gillar?: Pommes frittes,kramar,familj.

Tre saker du ogillar?: saknad,när man är ledsen för ingeting, boxer robert.


Shf

Tja, idag har varit en lugn dag med alla vovvar på hunddagiset vi har myst mycket hehe. Snart börjar mitt favorit program, svenska hollywood fruar ( no question about it) här får ni 2 söta bilder från idag:


om typ 2 dagar

Om två dar sticker jag, JAG ÅKER TILL FLORIDA!!!! Herre min skapare det kommer ju bli underbart och jag ska bli brun när alla andra är bleka mohahahah!! Vi ska till både Key west och miami helt ok altså! 
 
jag avlider...
 
xoxo.
 
 

Fösta dagen av prao avklarad.

Hejhejhej, Altså herre vad jag är glad, Jag och Bella hade prao i dag eller vi kommer ha det hela veckan (jag är bara där tills på onsdag dock, ni får veta sen varför) våran prao är bäst, det är på ett jätte fint och mysigt hundagis med en massa gulliga hundar fast man är ute och går mycket men det är bara mysigt, ser så otroligt mycket fram emot imorgon då får vi träffa våra gosisar igen, de är så söta. 
 

 

jag har inte tagit bilderna de är frpn Hunddagisets hemsida www.eehunddagis.com, kanske tar några egna imorgon heheh.
 
xoxo.


Rosa hår med blommor i

Åhhh jag blev typ lite sugen på att färga håret ljusrosa när jag den här bilden, så fint jag avlider. 
 
 
xoxo.
 
 

fullt upp.

tjenare, Har haft en rolig helg hittils, ifredags var jag i matsalen i skolan på kvällen och höll i ett disco för klass 4-6 i min skola föratt  samla pengar till våran klasskassa det blev faktiskt jätte bra och vi i min klass har aldrig dansat så mkt som vi gjorde då ahh herre gud det är ansträngande att ta hand om typ 70 barn men så himla kul var det, och alla var så glada. Sen igår var jag först i centrum och sen var jag hemma hoss Lollo på kvällen, vi snackade massor och åt tacos, myys! 
 
 
tyckte bilden var sådär lagom härlig ↑ 
 
xoxo.♥

Är så trött vill bara få stänga mina ögon.

 

 
Har pluggat typ hela kvällen och är massa trött men jag lyckas inte få mitt dokument sparat och då kommer ju allt försvinna när jag öppnar det i skolan imorgon :(  Men always look on the bright side of life IMORGON ÄR DET FREDAG! Härligt, Önskar att jag hette fredag tänk va härligt alla ba älskar än ihihi tänk er Fredag Hall låter ju hyfsat? hehe, Godnatt. 

Tillbaka.

Hejhej, Nu kännde jag att det var dags att börja blogga igen har så mycket fint att säga så att jag nästan svämmar över av fina ord och ting runtomkring mej. Nu har ju vi på min skola även fått egna datorer så nu kan jag blogga iprincip vart än jag är smart huh? Jaja, nu måste käka up mitt mellis och bege mej mot plugget, wää! 
 
 
 xoxo. 
 
 
 
 

B L O G G P A U S

Nu tar jag en blogg paus, känner att jag inte har lust eller tid just nu. vi får se när jag börjar igen hehe, Hejdå så länge så hörs vi om inte allt för länge <3


RSS 2.0